Kreu
KreuKreuRrjetiLajmetBëjeni tuajin librin

Lajmet e fundit

Ja 5 fituesit e Olimpiadës së Ekonomiksit

Edi Vlusha
5.5.24

Njeriu ekonomik vs njeriu politik

Inteligjenca artificiale dhe e ardhmja e punës

Departamenti i Ekonomiksit dhe Financës në partneritet me EFI, zhvilluan nje takim me Bordin e tregut të punës

Teknologjia blockchain në biznesin online

Sa të sigurta janë tregjet e kriptomonedhave sot dhe si ndihmon teknologjia blockchain në biznesin online?

Rritja ekonomike përmes teknologjisë

rajnime të ndryshme për rritjen ekonomike përmes teknologjisë dhe inovacionit

Digjitalizimi i Mikrofinancës.

Departamenti i Ekonomiksit dhe Financës, në bashkëpunim me Shoqatën Mikrofinanca Shqiptare dhe Economic Fundamentals Initiative

Si të bëhesh histori suksesi

Me bursa dhe certifikata pjesëmarrjeje u mbyll Shkolla e Humaniteteve në Llogara

Forumi i Zhvillimit Ekonomik Rajonal

Ky forum u zhvillua me pjesëmarrjen e personaliteteve të rëndësishme, duke përfshirë Kryetarin e Bashkisë Elbasan, Gledian Llatja, Presidentin e UET

Te jesh teknologjik

Me zhvillimin e shoqërisë njerëzore ka shumë çështje që kërkojnë një vendimarrje

Një falënderim për James Gwartney

Komuniteti i EFI-së është i pikëlluar nga vdekja e James Gwartney

UET Centre partnere e EFI

Në kuadër të programit “Economic Literacy in Albania through ‘Common Sense Economics’”, kanë qenë të shumta aktivitetet dhe trajnimet e zhvilluara

Ndikimi i teknologjisë në ekonomi

Shkolla e Inovacionit u realizua me sukses me 40 maturantë.

Trajnimi me drejtuesit e shkollave të mesme

Drejtuesit e shkollave të mesme në Shqipëri, u njohën gjatë muajit Qershor me librin “Ekonomiksi i Mendimit Praktik

Ekonomiksi i Mendimit Praktik, ja rëndësia

Në jetën tonë të përditshme, ekonomia ka një ndikim të madh në vendimet tona të blerjeve

Klubi i Debatit të Ekonomisë

Përmes Klubit të Debatit të Ekonomisë, nxënësit patën mundësinë të thellonin kuptimin e tyre në ekonomi

Roli i ekonomisë në vendimet e përditshme

Në jetën tonë të përditshme, ekonomia ndikon në vendimet tona për blerje

Promovimi i njohurive financiare dhe ekonomike

Qendra UET dhe Qendra për Zhvillim të Qendrueshëm në UET organizoi një takim...