Kapërce te përmbajtja
Kreu
KreuHistoria jonëProjekteBëjeni tuajin librinBibliotekaRrjeti

Bëjeni tuajin librin

"Ekonomiksi i Mendimit Praktik" shpjegon bazat e ekonomisë në një gjuhë që është e lehtë për t'u kuptuar nga të gjithë! Lexojeni në internet ose shkarkojeni falas dhe zbuloni se çfarë është ekonomiksi për ju në jetën tuaj të përditshme.

the-book

Edicioni në internet

me video të lidhura

Përfshin tekstin dhe imazhet. Videot hapen në shfletues dhe kërkojnë lidhje me internetin. Madhësi e vogël skedari.

PDF

me video të lidhura

Përfshin tekstin dhe imazhet. Videot hapen në shfletues dhe kërkojnë lidhje me internetin. Madhësi e vogël skedari.

EPUB

me video të lidhura

Përfshin tekstin dhe imazhet. Videot hapen në shfletues dhe kërkojnë lidhje me internetin. Madhësi e vogël skedari.

EPUB

me video të integruara

Përfshin tekstin, imazhet dhe videot në një skedar të vetëm. E përkryer nëse dëshiron disponueshmëri të plotë jashtë linje. Madhësi skedari e madhe.

I disponueshëm gjithashtu edhe në gjuhën angleze, armene, azerbajxhanase, gjeorgjiane, kazake, kirgistane, ruse, ukrainase dhe uzbek

Botimet dygjuhëshe

Librat dygjuhësh u lejojnë lexuesve të përmirësojnë aftësitë gjuhësore ndërkohë që mësojnë rreth ekonomiksit. Shikoni seleksionimet tona vazhdimisht në rritje.

the-book

Ekonomiksi i mendimit praktik KG/RU

Ekonomiksi i mendimit praktik EN/UZ

EFI financohet tërësisht nga donacione të cilat përdoren vetëm për aktivitete që kanë të bëjnë me përmirësimin e edukimit ekonomik dhe financiar në të gjithë rajonin. EFI është një organizatë jofitimprurëse 501(c) (3) e regjistruar në shtetin e Nju-Xhersit, SHBA.