Kapërce te përmbajtja
Kreu
KreuInformacionBëjeni tuajin librinBibliotekaRrjeti

Rrjeti

Partnerët e shteteve të EFI-së po shpalosin dijen ekonomike në shtetet e tyre, duke ofruar një program të gjerë aktivitetesh të krijuara për të nxitur interes dhe kuriozitet në ekonomiks

EFI në Shqipëri

Instituti Shqiptar i Ndërmarrjeve zhvillon kërkime për të ndikuar në reformat e politikave që nxisin një ekonomi të drejtë, konkurruese dhe të begatë.
Personi i kontaktit: Kebjana Haka

VIZITO UEBSAJTIN

EFI në Armeni

Qendra për Vendimet rreth Sjelljes përdor metodologjinë e ekonomisë së sjelljes për të gjetur zgjidhje me kosto efektive për problemet sfiduese të klientëve të tyre.
Personi i kontaktit: Aram Ghazaryan

VIZITO UEBSAJTIN

EFI në Bjellorusi

Qendra Kërkimore Shkencore Mises është ndaluar nga regjimi i Lukashenkos. Drejtori i saj është në mërgim në Ukrainë.
Personi i kontaktit: Jaroslav Romanchuk

VIZITO UEBSAJTIN

EFI në Gjeorgji

Iniciativa për Edukimin Ekonomik të Gjeorgjisë synon të zhvillojë edukimin ekonomik në të gjitha grupet shoqërore.
Personi i kontaktit: Levan Pavlenishvili

VIZITO UEBSAJTIN

EFI në Kirgistan

Instituti i Politikave dhe Administratës Publike (IPPA) është institut analitik pranë Universitetit të Azisë Qendrore, misioni i të cilit është të promovojë zhvillimin social dhe ekonomik rajonal.
Personi i kontaktit: Kemel Toktomushev

VIZITO UEBSAJTIN

EFI në Kosovo

Instituti Riinvest në Kosovë është institucion kërkimor jo-partiak lider në Kosovë në fushën e zhvillimit social-ekonomik.
Personi i kontaktit: Visar Vokrri

VIZITO UEBSAJTIN

EFI në Maqedoninë e Veriut

Instituti Alternativ Liberal është një fasadë projektesh dhe programesh që promovojnë mendimin liberal në komunitetet lokale dhe rajonale në Maqedoninë e Veriut.
Personi i kontaktit: Orhan Ceka

VIZITO UEBSAJTIN

EFI në Ukrainë

Qendra e Tregut të Lirë Bendukidze punon për të përhapur idetë e tregut të lirë dhe për të shpalosur potencialin ekonomik të Ukrainës.
Personi i kontaktit: Nataliya Melnyk

VIZITO UEBSAJTIN

EFI në Uzbekistan

Universiteti Ndërkombëtar Westminster në Tashkent ofron standarde ndërkombëtare të arsimit dhe kërkimit që kontribuojnë në zhvillimin e Azisë Qendrore.
Personi i kontaktit: Nargiza Alimukhamedova

VIZITO UEBSAJTIN