Kapërce te përmbajtja
Kreu
KreuHistoria jonëProjekteBëjeni tuajin librinBibliotekaRrjeti

Politika e privatësisë

Politika e privatësisë

Ne nuk kemi nevojë për informacion rreth jush që ju nuk dëshironi t'i ndani me ne! Por ajo që dëshirojmë është që ju të shkarkoni librin "Ekonomiksi i mendimit praktik" dhe të shikoni koleksionin e madh të videove dhe materialeve shtesë për lexim që kemi përgatitur dhe përkthyer për ju.

Mbledhja e kukive dhe e të dhënave analitike

Ne nuk përdorim kuki. Megjithatë, ne përdorim një mjet analitik të quajtur "Fathom" për të optimizuar përmbajtjen për ju si lexues dhe për të përmirësuar faqen e internetit. Ky mjet është në përputhje me standardet e Rregullores së Përgjithshme të Mbrojtjes së të Dhënave (GDPR), Ligji për Privatësisë e Konsumatorit në Kaliforni (CCPA), ePrivacy dhe Rregulloret mbi Privatësinë dhe Komunikimet Elektronike (PECR) dhe ofron një zgjidhje që konverton adresën tuaj IP në një kod të veçantë, duke ju lejuar të identifikoni në mënyrë anonime vizitorin. Ne mbledhim të dhëna në lidhje me shtetin, pajisjen, shfletuesin dhe faqet që vizitoni, si dhe gjuhën që lexoni dhe si hyni në faqen tonë të internetit. Kjo eshte e gjitha.

Të dhëna personale jepni për veten

Nëse dëshironi që t'ju informojmë për artikuj dhe video të reja, regjistrohuni në buletinin tonë (aktualisht vetëm në anglisht). Mund të çregjistroheni në çdo kohë.

Mund t'ju kërkohet të jepni disa të dhëna personale për të marrë pjesë në aktivitete, konkurse ose ngjarje të caktuara, kështu që vendimi për të mos dhënë informacion mund të kufizojë aftësinë tuaj për të marrë pjesë. Ju lutemi mos jepni më shumë të dhëna personale sesa kërkohet.

Por nëse doni të na thoni më shumë për veten tuaj, ne do të donim të dëgjonim nga ju! Të dhënat tona të kontaktit do t'i gjeni këtu.

Siguria e fëmijëve në internet

Econfun.org nuk mbledh ose ruan qëllimisht informacione personale të fëmijëve nën 13 vjeç. Nëse keni arsye të besoni se një fëmijë nën moshën 13 vjeç na ka dhënë një informacion të tillë, ju lutemi na kontaktoni dhe ne do të bëjmë çmos për ta fshirë atë informacion nga databaza jonë.