Kapërce te përmbajtja
Kreu
KreuHistoria jonëProjekteBëjeni tuajin librinBibliotekaRrjeti

Kushtet e shërbimit

Faqja e internetit Econfun.org është e lidhur me fondacionin Economic Fundamentals Initiative (EFI), një organizatë jofitimprurëse 501(c)(3) e regjistruar në shtetin e Nju Xhersit, në SHBA.

Materiali që përkthejmë dhe shpërndajmë na është vënë bujarisht në dispozicion me kosto të ulët ose pa kosto. Nga ana tjetër, EFI nuk i përdor këto materiale për qëllime përfitimi. E gjithë përmbajtja në econfun.org është e licencuar sipas Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives (CC-BY-NC-ND 4.0).

Mos ngurroni ta përcillni dhe shpërndani materialin në çdo formë dhe format, duke marrë parasysh kushtet e mëposhtme:

  • Respektoni burimin tuaj. Përdorni dhe zbuloni çdo material nga faqja jonë ose të publikuar nga EFI-ja në përputhje me kushtet e licencës sonë të mësipërme
  • Përdorini materialet vetëm për qëllime jokomerciale
  • Ruajeni informacionin ashtu siç është: nuk mund t'i përdorni këto materiale nëse ato janë përzier me informacione të tjera, modifikuar ose konvertuar

Ju mund ta përdorni faqen tonë vetëm në përputhje me këto terma dhe kushte, dhe për qëllime të ligjshme dhe të duhura.

Privatësia juaj

Ne e respektojmë privatësinë e përdoruesve tanë në econfun.org. Për më shumë informacion të hollësishëm referojuni Politikës sonë të Privatësisë. Duke përdorur shërbimet tona, ju pranoni kushtet e mbledhjes dhe përdorimit të informacionit të përcaktuara në Politikën e Privatësisë.