Kreu
KreuKreuRrjetiLajmetBëjeni tuajin librin

Rreth nesh

UET Center në Shqipëri është një partner thelbësor i EFI (Economis Fundamentals Initiative) në Shqipëri, në përpjekjen e tyre të përbashkët për të promovuar arsimimin dhe fuqizimin ekonomik në vendin tonë. Përmes bashkëpunimit me profesionistë të përkushtuar nga fusha të ndryshme, UET Center kontribuon në realizimin e misionit të EFI për të shpërndarë njohuritë ekonomike dhe për të ndihmuar individët në të kuptuar dhe të përballojnë sfidat e ekonomisë globale.