Kapërce te përmbajtja
Kreu
KreuHistoria jonëProjekteBëjeni tuajin librinBibliotekaRrjeti

Ekipi

EFI shfrytëzon aftësitë, talentet dhe krijimtarinë e shumë personave në shumë vende për të frymëzuar dhe nxitur interesin në ekonomiks.

Ekspertët e subjekteve

Ekspertët e lëndëve të EFI-së janë ekonomistë profesionistë që sigurohen që materialet tona të përkthyera të reflektojnë kuptimin e përmbajtjes origjinale. Kjo është veçanërisht sfiduese në shumë prej vendeve ku ne veprojmë, sepse historia e tyre gjatë shekullit të XX ka vonuar zhvillimin e termave ekonomikë.

Zohid Askarov

Zurab Abramishvili

Gurgen Aslanyan

Bakari Baratashvili

Zaure Badanbekkkyzy

Alban Hashani

Aida Gjika

Aram Ghazaryan

Olga Flys

Maya Grigolia

Anahit Hovhanissyan

Drini Imami

Barchynai Kimsanova

Iryna Sabat

Kadyrbek Sultakeev

Kuandyk Tleuzhanuly

Visar Vokrri

Edvin Zhllima

Maira Zhunusssova

Damir Esenaliev

Levan Pavlenishvili

Komiteti Ndërkombëtar Këshillues Akademik

Komiteti Ndërkombëtar Këshillues Akademik i EFI-së përbëhet nga ekonomistë me eksperiencë të gjatë në Evropën Lindore dhe vendet e ish-Bashkimit Sovjetik. Komiteti ishte përgjegjës për rishikimin e rajonalizimit të "Ekonomiksit të mendimit praktik" për të siguruar përshtatshmërinë për lexuesit në këto ekonomi.

Boris Cota

Oleh Havrylyshyn

në kujtim
Joseph Pelzman

Joseph P. Calhoun

Tawni Hunt Ferrarini

Bordi Drejtues

Randall K. Filer

Michael Markovitz

Renita Esayian

Kathleen Mone

Ekipi Bërthamë

Eleanor Hammond

Gergana Sazlaykova

Kateryna Kyrychenko

Plamen Dimov

Hanna Stadnyk

Ivan Todorov

Tatevik Sargsyan

Nataliya Appleman