Kapërce te përmbajtja
Kreu
Kreu
InformacionPartnerëtEkipi
Fillo leximinose shkarkoje falas

Shkarkimet

EPUB
me video të integruara
Përfshin tekstin, imazhet dhe videot në një skedar të vetëm. E përkryer nëse dëshiron disponueshmëri të plotë jashtë linje. Madhësi skedari e madhe.
Shkarko (3,4 GB)
EPUB
me video të lidhura
Përfshin tekstin dhe imazhet. Videot hapen në shfletues dhe kërkojnë lidhje me internetin. Madhësi e vogël skedari.
Shkarko (8 MB)
PDF
me video të lidhura
Përfshin tekstin dhe imazhet. Videot hapen në shfletues dhe kërkojnë lidhje me internetin. Madhësi e vogël skedari.
Shkarko (11 MB)
I disponueshëm gjithashtu edhe në gjuhën angleze, armene, gjeorgjiane, ruse, ukrainase dhe në gjuhën uzbeke! Vjen së shpejti në gjuhën azerbajxhanase, kazake dhe kirgize.
Kreu
Economic Fundamentals Initiative
110 Jabez Street #1060, Newark
New Jersey, NJ07105, USA
LinkedInFacebookInstagram
Faqet
KreuInformacionPartnerëtEkipiShkarkimetBurimet
Privatësia · Kushtet
© 2019 — 2021 Economic Fundamentals Initiative. Të gjitha të drejtat të rezervuara.