Kapërce te përmbajtja
Kreu
KreuBloguRrjetiInformacion
Fillo leximin
ose shkarkoje falas

Shkarkimet

PDF
me video të lidhura
Përfshin tekstin dhe imazhet. Videot hapen në shfletues dhe kërkojnë lidhje me internetin. Madhësi e vogël skedari.
Shkarko (11 MB)
EPUB
me video të integruara
Përfshin tekstin, imazhet dhe videot në një skedar të vetëm. E përkryer nëse dëshiron disponueshmëri të plotë jashtë linje. Madhësi skedari e madhe.
Shkarko (3,4 GB)
EPUB
me video të lidhura
Përfshin tekstin dhe imazhet. Videot hapen në shfletues dhe kërkojnë lidhje me internetin. Madhësi e vogël skedari.
Shkarko (8 MB)
I disponueshëm gjithashtu edhe në gjuhën angleze, armene, gjeorgjiane, ruse, ukrainase dhe në gjuhën uzbeke! Vjen së shpejti në gjuhën azerbajxhanase, kazake dhe kirgize.