Kapërce te përmbajtja
Kreu
KreuInformacionBëjeni tuajin librinBibliotekaRrjeti

Përfshihuni

Ky është vetëm fillimi i një ambicie më të madhe për të përhapur më tej literaturën e ekonomiksit atje ku ajo mungon më shumë. Ne po krijojmë një rrjet unik shpërndarjeje në Evropën Lindore, Azinë Qendrore dhe Kaukazin e Jugut. Ne gjithashtu po kërkojmë në mënyrë aktive mbështetje për të zgjeruar këtë iniciativë frymëzuese. Qoftë financim, përmbajtje apo ide, do të donim të dëgjonim nga ju dhe të diskutonim planet tona të ardhshme. EFI 501(c)(3) është një organizatë jofitimprurëse e regjistruar në shtetin e Nju Xhersit në SHBA.

Universitetet, institucionet kërkimore dhe organizatat e tjera lokale po promovojnë projektin e EFI-së përmes një sërë fushatash kreative në internet dhe personalisht. Njihuni me partnerët tanë lokalë këtu:

Randall Filer
Kontakti për SHBA-në
randall.filer@econfun.org
Eleanor Hammond
Personi i kontaktit për Evropën dhe Azinë